Vi söker nu flera engagerade, flexibla och serviceinriktade personer till rollen som ombordansvarig på våra persontåg. Om du brinner för att erbjuda utmärkt service och har en stark känsla för säkerhet är detta din möjlighet att vara en del av vårt team.

Som ombordansvarig kommer du att spela en viktig roll i att skapa en positiv tågupplevelse för våra passagerare.

Om Tågab

Ett mångsidigt tågföretag med verksamhet inom godstransporter, persontrafik och egen verkstad. Med våra ungefär 170 anställda är vi en aktör på den svenska tågmarknaden.

Våra flexibla godstransporter fyller en viktig funktion genom att komplettera de tjänster som de större aktörerna erbjuder. Vi erbjuder skräddarsydda alternativ som ger våra kunder möjlighet att optimera sina transporter.

På persontrafiksidan är vi ett komplement till de större operatörerna. Vi ger resenärer ytterligare alternativ när det gäller resor och ger möjlighet till bättre täckning av mindre trafikerade sträckor.

Vår egen verkstad är en viktig komponent i verksamheten. Verkstaden ansvarar för underhåll och reparation av både våra  egna fordon samt externa kunders lok, vagnar och motorvagnar.

Vårt engagemang för samhällsnytta och miljö är en central del av våra värderingar. Genom att erbjuda tågtransport som ett miljövänligt alternativ till traditionella transportmetoder, bidrar vi till minskat koldioxidutsläpp och en renare värld.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

– Ansvara för passagerarnas säkerhet och komfort ombord.

– Utföra biljettkontroll och hjälpa passagerare med biljettfrågor.

– Erbjuda service ombord.

– Informera passagerare om tågresan och svara på deras frågor.

– Hantera nödsituationer och vidta åtgärder vid behov.

– Arbeta självständigt och fatta snabba beslut för att säkerställa en smidig resa.

Krav

– Godkänd gymnasieutbildning.

– Goda kunskaper i svenska samt grundläggande kunskaper i engelska i tal och skrift

– Uppfylla hälsokraven enligt Transportstyrelsens föreskrifter som bland annat gäller god hörsel och syn samt vara i god fysisk form och drogfri.

– Godkänt utdrag ur belastningsregistret.

– Goda IT-kunskaper, särskilt med användning av telefoner och appar.

Meriterande

– Kunskaper i ytterligare språk.

– Tidigare erfarenhet av serviceyrken.

– B-körkort.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tidsbegränsad behovsanställning huvudsakligen med arbete under helger, och möjlighet till mer arbete under sommarsäsongen. Anställningen inleds med tre veckors betald teoriutbildning på heltid som följs av praktik.

Arbetstider

Du har möjlighet att påverka ditt arbetsschema, men förväntas vara tillgänglig i snitt minst 12 timmar i veckan och kunna arbeta varannan helg.

Plats

Arbetet kommer att utföras ombord på Tågabs persontåg och utgår från Kristinehamn

Ansökan

Om du är redo att ta dig an denna spännande roll och tror att du uppfyller våra krav, ser vi fram emot din ansökan. Gör din ansökan genom att fylla i uppgifterna och bifoga ditt CV i formuläret nedan.

Ansök senast: 2023-12-03

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta: Trafikchef , Annette Wallin, 0550 – 875 47

Vi ser fram emot att välkomna dig ombord på Tågabs persontåg och tillsammans skapa säkra och trevliga resor för våra kunder!

Genom att fylla i ansökan i formuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter här

Kategorier: