Är du vår nästa lokförarkollega?

Är du en självständig och trygg person, som gillar utmaningar och vill ha variation i ditt arbete? Vill du dessutom jobba i ett företag där det är korta beslutsvägar och där man har stor frihet under eget ansvar? Sök då tjänsten som lokförare hos oss på Tågab.

Om Tågab

Ett mångsidigt tågföretag med verksamhet inom godstransporter, persontrafik och egen verkstad. Med våra ungefär 170 anställda är vi en aktör på den svenska tågmarknaden.

Våra flexibla godstransporter fyller en viktig funktion genom att komplettera de tjänster som de större aktörerna erbjuder. Vi erbjuder skräddarsydda alternativ som ger våra kunder möjlighet att optimera sina transporter.

På persontrafiksidan är vi ett komplement till de större operatörerna. Vi ger resenärer ytterligare alternativ när det gäller resor och ger möjlighet till bättre täckning av mindre trafikerade sträckor.

Vår egen verkstad är en viktig komponent i verksamheten. Verkstaden ansvarar för underhåll och reparation av både våra  egna fordon samt externa kunders lok, vagnar och motorvagnar.

Vårt engagemang för samhällsnytta och miljö är en central del av våra värderingar. Genom att erbjuda tågtransport som ett miljövänligt alternativ till traditionella transportmetoder, bidrar vi till minskat koldioxidutsläpp och en renare värld.

Om tjänsten

Som lokförare har du ett stort säkerhetstänk, där du ansvarar för att framföra tågen på ett säkert och miljöriktigt sätt.

Samtidigt som du är en självständig person, är du också en god lagspelare, då du kommer att samarbeta med olika funktioner inom företaget.

Arbetstiderna varierar under dygnets alla timmar. Dock, mer frekvent mellan kl 05 och 22. Helgarbete förekommer.

Kvalifikationer

  • Du är ansvarstagande.
  • Lokförarbevis och godkänd examen från lokförarutbildning. Vi är också intresserade av kontakt med dig som utbildar dig till lokförare.
  • Du uppfyller hälsokraven enligt Transportstyrelsens föreskrifter (TSFS 2011:61).
  • Du behärskar svenska språket i tal och skrift.
  • Du har körkort (B).
  • Du ser dig själv som en lugn och trygg person.

Du erbjuds

  • Lön och anställning enligt kollektivavtal.
  • Förmånlig friskvårdspeng: 4 500 kr/år.
  • Förmånlig semester: 31 dagar/år.

Ansökan

Vi tar emot ansökningar så länge denna annons är publicerad.

Ansök genom att klicka på länken nedan. Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta: Trafikchef , Annette Wallin, 0550 – 875 47

Genom att fylla i ansökan i formuläret samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter här

Kategorier: